MARMARA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ELEŞTİREL EDEBİYAT SEMPOZYUMU'NDA

Marmara Koleji 11-B, 11-C ve 11-IB sınıflarından bir grup öğrenci, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nermin Şerif Nemlioğlu eşliğinde, 12 Ocak 2019 Cumartesi günü Enka Okullarında düzenlenen Eleştirel Edebiyat Sempozyumu'na katıldı. Sempozyumda Ayfer Tunç'un "Evvelotel Saklı" kitabındaki öyküler üzerine farklı oturumlar planlandı. Bu oturumlarda öyküleri inceleyen ve çözümleyen öğrenciler, son oturumda her bir öykü ile ilgili ürünler oluşturdu. Çoğunlukla dramatizasyon yapan öğrenciler hem farklı okullardan akranlarıyla tanışma ve çalışma hem de edebiyatın bir alanında ne tür çalışmalar yapılabileceğine dair fikir edinme ve fikir üretme fırsatı yakaladı.