MARMARA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ SEMPOZYUMUNDA

Okulumuz, 2 Mart 2019 Cumartesi günü 11 IB ve 9. sınıf kolej öğrencilerimizden birkaçı ile Coğrafya Öğretmeni Derya Keçeci eşliğinde, İTÜ Geliştirme Vakfı Okulları Özel Ekrem Elgikan Lisesinde,  “Liseler Arası Sosyal Sorumluluk Projeleri Sempozyumu”na katıldı. LÖSEV, TEMA, TOHUM Otizm Vakfı gibi çok sayıda sivil toplum kuruluşunun katıldığı sempozyumda, öğrencilere tüm STK’lerin çalışmaları ve amaçları ile ilgili sunumlar yapıldı. Ardından her öğrenci kendi seçtiği iki STK’nin atölye çalışmasına katılarak, derneklerin faaliyetleri ile ilgili daha detaylı bilgiler edindi. Etkinlik sonunda öğrenciler, işbirliği ve koordinasyonla çok fazla sayıda ihtiyaç sahibine ulaşabilmenin yollarını öğrendiler.