MARMARA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİN MUHTEŞEM MEZUNİYETİ

Marmara Eğitim Kurumları Özel Marmara Koleji öğrencileri, 29 Mayıs 2015 Cuma günü Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda İstanbul Vali Yardımcısı Yusuf Karacaev, Maltepe Üniversitesi Rektörü Şahin Karasar ve Marmara Eğitim Kurumları Genel Müdürü Elif Şimşek’in de katılımlarıyla gerçekleşen muhteşem mezuniyet töreniyle diplomalarını aldılar.

Sadece Türkiye’nin değil dünyanın sayılı okullarından birinden mezun olabilmenin ayrıcalığını taşıyan Özel Marmara Koleji’nin 21. Özel Marmara Fen Lisesi’nin 20. ve Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi’nin 16. Dönem mezunlarının sahneye ellerindeki karanfilleri Ulu Önder ve Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’e sunarak  başlayan törende duygulu anlar yaşandı.

“Anaokulundan hayata” sloganıyla seçkin bir eğitim kadrosuyla Atatürk’ün izinde hazırlandıkları hayat yolculuğuna uğurlandıkları törende okul birincilerine ödülleri ve okul altın rozetleri hediye edildi. Özel Marmara Koleji 2015 Birincisi Ezgi Oral ödülünü İstanbul Vali Yardımcısı Yusuf Karacaev’in, Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi 2015 Birincisi Melisa Demir Maltepe Üniversitesi Rektörü Şahin Karasar’ın ve Özel Marmara Fen Lisesi 2015 birincisi Elif Akgöz de Maltepe Üniversitesi Rektör yardımcısı Betül Çötüksöken’in elinden aldı. Okul birincileri Marmara Eğitim Kurumları öğrencisi olmanın bir ayrıcalık olduğunu belirttikleri teşekkür konuşmalarıyla davetlilerden büyük bir alkış aldılar.


Törende Özel Marmara Koleji’nin 1996 yılından beri üyesi olduğu ECIS Uluslararası Okullar Avrupa Konseyi Anlayış Ödülü’nü, uluslararası başarılara imza atan 12 IB Fen sınıfı öğrencisi Cem Alfred Leon Candan aldı.

Her öğrencisine üstün değerler kazandırmayı ilke edinen Marmara Koleji Diploma Töreni keplerin aynı anda anda fırlatıldığı, coşkuyla kucaklanıldığı salon programının ardından MARMA Kongre Oteli Havuzbaşı’nda düzenlenen kokteyl ile devam etti.  Büyük bir emekle okuttukları çocuklarının mezuniyetini görme şansını elde eden ailelerin gözlerindeki kıvanç ve mutluluk görülmeye değerdi.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.