MARMARA KOLEJİNDE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEM COŞKULU HEM DUYGULU ANLARA SAHNE OLDU

24 KASIM 2016 Perşembe günü okulumuz MARMARA KOLEJİ ‘nde düzenlenen  ‘’ÖĞRETMENLER GÜNÜ”  kutlama programı, izah etmek gerekirse hepimiz için gerek seyredenler olarak, gerekse öğretmenlerve gerek sahne performansında olan tüm öğrencilerimiz için tek kelime ile çok duygusaldı.  Öğrencilerimizin yapmış oldukları bireysel ve toplu performanslarında zaman zaman ağladık, zaman zaman da gülmekten kendimizi alamadık.

En sonunda ise artık okulumuzdan ayrılmak üzere olan 12.sınıf öğrencilerimizin sahneye çıkmaları ile birlikte, eski öğrenci birliği başkanı Elif Daşdemir’in kürsüde yaptığı veda konuşması ile bütün okul gözyaşlarına boğulduk. Birlikte güldüğümüz gibi yine birlikte ağladık.

Son olarak değinmeden edemeyeceğim; Salonu, programı ve her türlü teknik işleri yüklenen sevgili Meslek Lisesi 10. Sınıf öğrencilerimiz ve Kolej 10. Sınıf öğrencilerimiz... Hepiniz müthiştiniz. Amatörce bu kadar başarılı mı olunur? BRAVO size.

Kelimelerin yetmeyeceğini bilerek; hepinize teşekkürler ediyorum