Marmara Koleji Öğrencileri Reform-Eyp Türkiye 3. Djital Oturumuna Katıldı

Özel Marmara Koleji EYP (Avrupa Gençlik Parlamentosu) kulübü öğrencilerimizden Alara Saygı, Zarife Deniz Sarıözen ve Talha Aksar 12-19 Aralık 2020 tarihleri arasında, Türkiye’nin çeşitli okullarından seçilen 72 delegenin katıldığı REFORM 2020 3. EYP Türkiye Dijital formuna katıldılar. Pandemi sürecinden dolayı konferanslarını dijital olarak ama aynı çalışma temposu ile sürdüren Avrupa Gençlik Konferansı’nın oturum teması “Değişim,evrim ve uyum “olarak belirlendi. Dijital formda katıldıkları komitelerde siyasi,sosyal,ekonomik sorunlara çözümler arayan öğrencilerimiz; demokratik süreçlerle ilgilenme,bağımsız düşünebilme ve kişisel insiyatif alma becerilerini geliştirdiler. İngilizce gerçekleşen konferansta öğrencilerimiz, komitelerinde değişen çağın sorunlarına çözümler arayarak, programı başarı ile tamamlayıp sertifika almaya ve EYP üyesi olmaya hak kazandılar.