Modern Diller - Anadolu Meslek Lisesi Yılbaşı Etkinliği

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi’nin Gülsuyu İlköğretim Okuluna yapacağı yardım kampanyasına destek vermek ve yeni yıla girerken okulumuzda olumlu ve umutlu bir ortam yaratmak amacıyla Modern Diller Kulübü ile Özel Marmara Anadolu Meslek lisesi 27 -30 ve 31 Aralık tarihlerinde Yılbaşı Etkinliği adı altında bir yardım kampanyası düzenlemiştir.

Bu etkinliğin bir parçası olarak ; öğrencilerimiz Lise Fuaye’de ‘ Yılbaşı ‘ temalı fotoğraf çekimi yapmış, yılbaşı kurabiyeleri satmış ve çekilen bu fotoğrafların ve kurabiyelerin satışından elde edilen gelir Gülsuyu İlköğretim Okuluna kırtasiye malzemeleri almak için değerlendirilmiştir.

Yılbaşı Etkinliği Yılbaşı Etkinliği Yılbaşı Etkinliği
Yılbaşı Etkinliği