Okul Birincilerimizin Başarısı

ÖSYM den gelen açıklamaya göre LYS tercih sonuçları 24 Temmuz da açıklandı. Lisans yerleştirme sınavları sonuçlarına göre Özel Marmara Fen Lisesi okul birincimiz Nurullah MACUN Ortadoğu Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği İngilizce Bölümünü kazandı. Özel Marmara Fen Lisesi Öğrencimiz Nurullah Macun’un eğitimi için kurduğu hayali gerçek oldu.

Özel Marmara Koleji Birincimiz Naz ÜSTENCİ Galatasaray Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümünü kazandı.

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi Öğrencimiz Şeyma Nur ÖZGÜR İzmir Üniversitesi İzmir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. Özel Marmara Koleji Öğrencileri bir geleneği daha bozmadı LYS sınav sonuçlarında %100 yerleşme başarısını gösterdi.