Okul Müdürümüzden

lise müdürü

Sevgili Öğrenciler, Saygıdeğer Öğretmenler, Sayın Veliler,

Marmara Eğitim Kurumları; çatısında Maltepe Üniversitesi, İstanbul, Kartepe ve Bodrum kampüslerini barındıran Türk ve dünya eğitim sisteminde kendine yer edinmiş, “dünya standartları”nda eğitimin verildiği bir kurum unvanını almıştır. Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında yürüdüğümüz eğitim yolunda elimizdeki eğitim meşalesini ebediyete kadar taşıyacak olmanın haklı gururu ve heyecanını yaşıyoruz.

Evrensel ve ulusal değerlere sahip, çağdaş, üretken, alan bilgisi tam, kültürel zenginliklere önem veren, bilimsel alanda kendini yetiştiren, hoşgörülü öğretmenlerimiz ile araştırmacı, bilgili, düşünen, iletişim kurabilen, ilke sahibi, açık fikirli, duyarlı, risk alabilen, dengeli ve düşünceli bireyler yetiştiriyoruz.

“Eğitimin ABC’si sevgidir.” inancıyla hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Saygılarımla

Zafer YAZ