Özel Marmara Fen Lisesi öğrencimiz Çiçek Yavuz’un Uluslararası Başarısı

2015-2016 eğitim öğretim yılında Özel Marmara Fen Lisesi 10-A sınıfı öğrencisi olan Çiçek Yavuz, Assist Eğitim Vakfı ABD Burs programından toplam değeri yaklaşık 55.000 dolar olan burs programını kazanarak, 2016-2017 eğitim-öğretim yılında 11. sınıfı, Amerika’nın seçkin özel okullardan The Hotchkiss okulunda okumaya hak kazandı. Öğrencimiz dönüşünde 12. sınıfa sene kaybı olmaksızın devam edebilecek.

Burs elemesi sırasında 1360 başvuru arasından 770 öğrenci mülakata davet edilmiştir. Akademik, sosyal, sportif ve yüksek İngilizce seviyesi açısından yapılan sınavlarda başarı kazanan ve de Amerika’da böyle seçkin bir okulda eğitim ve öğretim görebilme tecrübesini yaşayacak öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyoruz.