Özel Marmara Lisesi Tiyatro Kulübü Moliere’in “Gülünç Kibarlar” adlı oyununu hazırlamıştır.

Özel Marmara Lisesi Tiyatro Kulübü 2012-2013 eğitim öğretim yılında Moliere’in “Gülünç Kibarlar” adlı oyununu hazırlamıştır. Oyun Şişli Terakki Tiyatro Festivali’nde sergilenmiştir. Oyunumuz, 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat: 12:00’de okulumuz Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda; 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 14:00’te Profilo Alışveriş Merkezi’nde; 20 Mayıs 2013 Pazartesi günü de Rotary’nin düzenlediği “Sevgi Saygı Hoşgörü” temalı Tiyatro Festivali’nde sahnelenecektir.

Kulüp öğrencileri: Antoni Dohoda, Mehmet Kemal Uçan, Bilge Topçuoğlu, Selin Uyanoğlu, Orhun Özçelik, Umut Taş, Ziya Önder, Merve İbrahimiye, Alp Kuzu, Alican Gengönül, Büşra Önder’dir.

Oyunun süresi: 40 dk.
Oyun Yönetmeni: Gülce Uğurlu