Özürlü Geç Gelme

Okula herhangi bir nedenle geç gelen veya gelemeyen öğrencilerin velilerinin, ilgili müdür yardımcılarını arayarak öğrencinin gelmeyişi veya geç kalışı ile ilgili bilgi vermeleri beklenir. Her gün birinci teneffüste öğretmenler tarafından gelmeyen öğrenciler ilgili müdür yardımcısına bildirilir, müdür yardımcısı veliyi telefonla arayıp öğrencinin durumunu sorar ve bilgi alır.

*Eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamaması açısından zorunlu haller dışında velilerimizin;

• İzin talebinde bulunmamaları (son derslerde izin talebi veya bir sonraki günün sınavına hazırlanmak için okula gelmemek, dershane etüdü, özel ders  vb.)
  • Öğrencinin gitmesi gereken doktor veya diğer randevuları okul saatleri dışında almaları
  • Telefonla izin talebinde bulunmamaları, izin veya akşam farklı bir servisle dönüş taleplerinin yazılı olarak ilgili müdür yardımcısına iletildikten sonra telefonla da  bildirmeleri gerekmektedir.