Servis Kullanımı
  • Servis   araçlarında   geçen   süre   okulun   devamı   niteliğinde   olup, öğrencilerin okul içi kurallara göre davranmaları gerekmektedir.
  • Servis hizmetinden faydalanan öğrenciler sabah servisinde kendilerine belirtilen saatte servise bineceği noktada hazır olmakla yükümlüdür.
  • Belirtilen saatte hazır olmayan öğrenci, diğer öğrencilerin de geç kalmamaları için beklenmez. Geç kalan öğrencilerin evden okula ya da okuldan eve ulaşımları velileri tarafından sağlanır.
  • Servis araçları güzergah boyunca her ne sebeple olursa olsun kayıtlı öğrenci dışında yolcu indirip bindiremez. Ancak zorunlu nedenlerle ve yer olduğu taktirde, servis firmasına kayıtlı diğer öğrencileri de servise alabilir.
  • Zorunlu durumlarda servis değişikliği yapacak öğrencilerimizin velileri, servis değişikliğine izin verildiğine dair belgeyi servis firmasına faks ile yollar; faks imkanı olmayan veliler izin dilekçesini öğrenci ile sabah servisinde servis  firmasına iletilmek üzere  servis  sürücüsüne  verirler. Kullanmak istedikleri serviste yer var ise servis firması tarafından gerekli düzenleme yapılır.
  • Yazılı veli izni olmadan öğrencinin servis değişikliğine ya da bir başka araçla okuldan ayrılmasına kesinlikle izin verilmez.
  • Lise öğrencilerinin ehliyetleri olsa dahi okula kendi kullandıkları araçla gelmeleri uygun değildir.
  • Okula ulaşım için özel servis aracı seçeneğini tercih eden velilerimizin, servislerin de diğer  servisler gibi okula en geç 08:25 de ulaşmış olmaları konusunda  okula yardımcı olmaları beklenmektedir.