Spor Okulları

Marmara Eğitim Kurumları Spor Okulları’nın amacı, çocuklarımızın spor alanında da ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkarmak, sportif etkinliklere katılmalarını sağlamak, bedensel, ruhsal ve düşünsel gelişimlerine katkıda bulunmak, şampiyon, rekortmen, milli sporcular yetiştirmek, sporu hayatımızın ayrılmaz bir parçası olarak kabul etme alışkanlığı ve disiplini kazandırmak, arkadaşlığı, dostluğu, paylaşmayı, rekabeti yaşayarak eğitilmelerini sağlayıp, topluma kişilik sahibi, sağlıklı, dinamik, sorumluluğunun bilincinde genç insanlar yetiştirmektir.

Yüzme, tenis, basketbol, voleybol, futbol, mini golf, buz pateni ve diğer etkinlikleriyle hafta sonu (Cumartesi-Pazar) Spor Okulları ve Tam gün yaz dönemi spor okulları öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Marmara Eğitim Köyü Spor Merkezi’nde, tam olimpik yüzme havuzu (kapalı), çocuk havuzu kapalı, çok amaçlı spor salonu, basketbol sahası, voleybol sahası, kapalı tenis kortları, açık tenis kortları, açık tenis kortları, futbol sahaları, badminton salonu, buz pateni pisti, jimnastik salonu, bilardo salonu, mini golf salonu, GYM-CARDIO salonu ve squash salonu bulunmaktadır.