Spor Ve Etkinlik Alanlarımız

Marmara Koleji, Marmara Fen Lisesi ve Marmara Anadolu Meslek Lisesi’nin bulunduğu Marmara Eğitim Köyü, ülkemizin en modern ve en donanımlı eğitim yerleşkesidir. Yerleşkede bireyin akademik, sosyal ve sportif gereksinimlerini en iyi şekilde karşılayabileceği tüm mekan ve donanımlar mevcuttur.

Ortaöğretim Kurumları bazında en modern ve en üst derecede donanıma sahip Fizik, Fizik DEMO, Kimya, Biyoloji ve Multimedya laboratuarları mevcuttur.Bu laboratuarlar derslerin dışında araştırma ve proje geliştirme çalışmaları için tüm öğrenci ve öğretmenlere de açıktır. Laboratuar katında her branş için ( Matematik, Yabancı Dil, Fen Bilimleri, Tarih, Coğrafya, Türk Dili ve Edebiyatı, Felsefe, Bilgi Teknolojileri… ) internet bağlantılı bilgisayar, projeksiyon ve ses sistemi ile donatılmış özel laboratuarlar mevcut olup tüm dersler konunun içeriğine göre modern teknoloji ile donatılmış bu laboratuarlarda teknoloji destekli yapılmaktadır.

Laboratuarlar katında ayrıca internet bağlantılı yirmişer bilgisayarlı ve projeksiyon makinesi ile donatılmış üç adet bilgisayar laboratuarı öğrencilerimizin kullanımındadır.

Tüm koridorlarda öğrencilerin öğretmenleri ile bire bir çalışabilecekleri, soru sorabilecekleri ve LYS,YGS hazırlık aşamasında her dakikalarını değerlendirebilecekleri her alan için çalışma sınıfları mevcuttur. Bu çalışma sınıflarında öğrenciler, her branştan öğretmenlerine sorularını sorabilmekte ve eksiklerini belirleyip kapatabilmektedirler. Ayrıca her gün 16:00-17:15 saatleri arası öğretmenlerin ofis saatlerinde öğrenciler öğretmenleri ile bire bir çalışma olanağına sahiptirler.

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesinde öğrencilerin fen yabancı dil, bilgisayar ile mesleki konularda teorik olarak öğrendikleri bilgileri uygulamalarla pekiştirmek ve uygulamaya dönüştürme becerileri kazanmaları maksadına yönelik donanımlı laboratuar, atölye, ve radyo, TV, fotoğraf stüdyoları mevcuttur.