Sürdürülebilir Tarım-Permakültür

10 MART 2018 Cumartesi günü, Fevziye Mektepleri Erenköy Işık Lisesinde , Sürdürülebilir Tarım-Permakültür temalı coğrafya çalıştayına Marmara koleji öğrencileri, öğretmenleri Ahmet Yüksel rehberliğinde katılmışlardır. Çalıştayda , Dünyada Sürdürülebilir Tarım-Permakültür faaliyetleri tartışılmış ve çözüm önerileri sunulmuştur. Ayrıca komitelerde, İklim Değişimi, Tohum Türleri, Sürdürülebilir Tarım ve Hayvancılık konuları da tartışılmış ve çalıştaya bildiriler sunulmuştur .Bu çalıştayda okulumuzu başarıyla temsil eden ve sunumlarıyla çalıştaya katkıda bulunan öğrecilerimiz Kolej 10 -A Sınıfından ÇAĞLA ÇİVAN, Kolej 10- B sınıfından Ömer Mert TELLİOĞLU ve Kolej 11- B sınıfından Ülkem HANCAR , sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.