Tomurcuk Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Öğrencileri, Marmara Koleji’nde Atalarını Andılar

Zihinsel engelli bireylerin, yapamadıkları ile değil yapabildikleri ile değerlendirilmesi halinde ve olanak sağlandığı takdirde, toplumdan izole edilmeden, toplumun diğer bireyleri gibi yaşam sürebileceklerini, uygun işlerde istihdam edilebileceklerini topluma göstermek, toplumun dikkatini çekmek amacıyla kurulan Tomurcuk Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi üyeleri,   “10 Kasım Atatürk’ü Anma” programına destek vermek amacıyla okulumuzdaydılar.

Ataşehir ilçesinde faaliyetlerini sürdüren vakıf çatısı altında, 2013 yılı Temmuz ayında açılan Tomurcuk Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırlığını down sendromlu çocuk ve gençlerin oluşturduğu öğrenciler, eğitimlerine devam etmektedir. Rehabilitasyon Merkezi’nden destek eğitimi alan bireyler, vakfın sosyal yaşam, spor ve sanat etkinliklerinden 2 tam gün yararlanmaktadırlar.

Özel Marmara Koleji öğrencileri de öğretmenleri Necef Zaloğlu rehberliğinde bu eğitime katkıda bulunmak amacı ile Tomurcuk Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne kütüphane yapabilmek için kampanya başlattılar.

Öğrencilerimizi bu onurlu davranışlarından dolayı kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.