Vine Fenomenleri - Hayalimi Paylaş Buluşması

Sosyal medyada son günlerde en çok takip edilenler listesinin başında yer alan VİNE Fenomenleri, Anıl İlter, Halil Söyletmez, Aykut Yılmaz ve Serhat Osman Karagöz, 29 Kasım Cuma günü Marmara Eğitim Kurumları’ndaydı.
Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi’nin Make A Wish Bir Dilek Tut Türkiye Derneği ile ortaklaşa olarak dört yıldır sürdürdüğü HAYALİMİ PAYLAŞ projesine katkıda bulunmak için, Özel Marmara Koleji, Fen Lisesi, Meslek Lisesi ile iki gündür sınav maratonunda olan Özel Marmara Ortaokulu 8. sınıf öğrencileriyle Hasan Ali Yücel Salonu’nda buluşan VİNE Türkiye ekibi neşeli bir söyleşi yaptı. Bu söyleşiye film çekimleri nedeniyle katılamayan Eylül Mestan’la yapılan telefon görüşmesi de salondaki izleyicilere dinletildi. Sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi amaç edinen Anıl İlter, Halil Söyletmez, Aykut Yılmaz ve Serhat Osman Karagöz’e katkılarından dolayı Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi Müdür Muavini Serdar Konak ve Meslek Dersleri öğretmeni ve HAYALİMİ PAYLAŞ projesi sorumlusu İlknur Akgün tarafından plaketleri takdim edildi.
Söyleşi sonunda HAYALİMİ PAYLAŞ projesi için tüm salonla bir vine çekerek paylaşan fenomenler, isteyen her öğrenciyle de vine çeken ve fotoğraf çekilen öğrencilerden yoğun bir ilgi gördü.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.