Yayın İletişim Kulübü Öğrencileri Haber Peşinde

MEK Liseleri Yayın İletişim Kulübü öğrencilerinden Berfin Aladağ, Murat Nişancı, Sarp Özay ve Ada Kocabaş, İTÜ Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Meteoroloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Selahattin İncecik’in konuşmacı olarak katıldığı, moderatörlüğünü Erdener Ildız’ın yaptığı “İstanbul’da Hava Kalitesinin Dünü, Bugünü ve Yarını” konulu semineri izledi.

21 Ekim Cumartesi günü Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi ve Etkinlik Merkezi’nde gerçekleşen seminerde konuşma yapan, aynı zamanda İngiltere merkezli Hava Kirliliğini Önleme ve Çevre Koruma Dernekleri Birliği (IUAPP) Başkanı olan Prof. Dr. Selahattin İncecik, İstanbul’un havasında ciddi bir partikül madde kirliliği olduğunu belirterek, kışın oranların daha da attığını ve kent genelinde inşaat tozları ile dizel araçlardan kaynaklanan partikül madde kirliliğinin çok yoğun olduğunu söyledi.