Ziyaret ve Veli Öğretmen Görüşü

Okul tarafından her öğretim yılı başında bir “Tanışma Toplantısı” ve her dönem için bir “Öğretmen-Veli Görüşmesi” planlanır. Ayrıca pazartesi-cuma planlanan veli-öğretmen görüşmeleri okul sitesinden randevu alınarak gerçekleştirilir, veli görüşmeleri akademik takvimde yer almaktadır. Toplantılar dışında, ihtiyaç duyulduğunda öğrenci velisi müdür yardımcısını arayarak görüşme isteğinde bulunur. İlgili müdür yardımcısı, öğretmen-veli randevusu hazırlayarak veliyi okula davet eder.

Öğrencinin yasal velisi dışındaki yakınlarının (arkadaş, akraba, öğrenci velayetine sahip olmayan anne, baba gibi…) öğrenci, öğretmen ve yönetici ziyareti yapmaları yasaktır. Zorunlu durumlarda, bu tür görüşmeler için yasal velinin okul idaresine yazılı bildirimde bulunması gereklidir.

Veli-öğretmen görüşmeleri hafta içi her öğretmen için bir ders saati olarak planlanmıştır. Görüşmeler, akademik takvimde belirtilen tarihler arasında Havuz Başı Veli- Öğretmen Görüşme Salonunda gerçekleştirilir.