IB BİLGİ OKURYAZARLIĞI KİTABI ÇALIŞTAYI

05 Aralık 2015 tarihinde, IB Okul Kütüphanecileri Çalışma Grubunun düzenlediği “IB Bilgi Okuryazarlığı Kitabı Çalıştayı” Marmara Eğitim Kurumları’nda başarıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen tüm kurumlara ve kütüphane öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Kütüphane Öğretmenlerimiz IB ve aday okulları için seviyelere göre ortak bir bilgi okuryazarlığı kitabı hazırlamak amacıyla okullarda uygulanan planları ve uygulama örneklerini paylaştılar. PYP, MYP, DP gruplarına ayrılıp öğrencilere araştırma becerilerini nasıl kazandırabileceklerini tartıştılar.  IB uygulayan okullar için anaokulundan başlayıp 12. Sınıf sonuna kadar seviyelere göre ortak konu, kazanımlar ve uygulama örneklerini ve yıllık planlarını belirlediler.