MARMARA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ ENKA YOUTH FORUM’DA

Özel Marmara Koleji Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Kulübü öğrencileri, Tarih öğretmeni Zülal Eroğlu ve İngilizce Öğretmeni Sitem Sipahi danışmanlığında, Enka Okulları’nın 11- 14 Aralık tarihleri arasında düzenlediği Ulusal Gençlik Forumu’na (EYF) katıldılar. 21.yüzyıl Dünyası’nın siyasi, ekonomik ve teknolojik gelişmelerinin tartışıldığı parlamentoda; insan hakları, büyüme, kalkınma, endüstri, araştırma, enerji, sivil hak ve özgürlükler, ekonomi, kültür ve eğitim, güvenlik komitelerinde görev alan öğrencilerimiz dört günlük yoğun akademik çalışmalarının sonucunda sertifika almaya hak kazandılar. Okulumuzu başarıyla temsil eden, konferans sürecindeki katılımları ve komitelerini temsilen yaptıkları konuşmalar ile dikkat çeken öğrencilerimiz; Deniz Oruç ,Ceren Erdoğdu, Sinem Özdemir, Özge Atlı, Melisa Candan, Yağmur Kırali ve Eralp Karduz’a  teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.