Marmara Koleji Geleneksel 9. Sınıflar Münazara Turnuvası

Her yıl Marmara Münazara Kulübü tarafından düzenlenen ve aramıza yeni katılan öğrencilere tartışma, araştırma ve takım çalışması gibi özellikler katmayı amaçlayan 9. sınıflar arası münazara turnuvası 21-21-23 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Kolej, Meslek Lisesi ve Fen Lisesi’nin katılımıyla gerçekleşen turnuvada öğrencilerimiz “Seçim barajı kaldırılmalıdır.”, “Seçim anketleri kamuoyuna açıklanmamalıdır.”, “Kişiler para karşılığında ölümcül deneylere katılabilmelidir.” gibi konularda yarıştılar. Jüriliğini kulüp öğretmeni Selcan Çelik, 12IB sınıfından Melisa Ulufi, 11B sınıfından Melisa Erben’in yaptığı turnuvada ilk tur maçlarından sonra finalde 9B ve9Csınıfları yarıştı. Turnuvayı9Csınıfı kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.