Kütüphane

Vedat Günyol Kütüphanesi

1315 m2 bir alan üzerinde,155 kişilik oturma kapasitesine sahip okuma salonuna ve 16.144 adet kitap koleksiyonuna sahiptir. Internet bağlantılı 12 adet bilgisayar, 30 adet dergi aboneliği bulunmaktadır. Yayınlar Dewey Sınıflama Sitemi'ne göre, açık raf olarak yerleştirilmiştir.

Kütüphanemizin Amacı

Türk Milli Eğitimi’nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrencilerin, bilimsel düşünen, demokratik davranışlara sahip, okuma alışkanlığını kazanmış, öğrenmeye, araştırmaya ve yeni teknolojileri kullanmaya istekli, hak görev ve sorumluluklarının bilincinde, çağın gerekçelerini yerine getirebilecek şekilde yetişmelerine yardımcı olmaktır.

Kütüphane ve Öğrenme Merkezimiz; öğrenci, öğretmen ve personelin bilgi ihtiyacını karşılamak ve de bilgiye en kısa sürede ulaşmalarında rehberlik etmek için çalışmaktadır.