Öğrenci Evleri

Çocuklarınızın eğitim yaşamını hafta içi biz üstleniyoruz.

Siz anne - babaların köklü okullarımızda yaşadığınız disiplinli, planlı-programlı, duyarlı, yatılılık yaşantınızı şimdi çocuklarınıza biz sunuyoruz.

Maltepe merkeze 15 dk.'lik mesafede, doğanın ortasında çam ormanlarının arasında yer alan Marmara Eğitim Köyü Öğrenci Evleri, olası İstanbul Depremine karşı %100 dayanıklı olarak yapıldı, aile yaşamını aratmayacak biçimde donatıldı.

Her biri üç katlı olan evlerin her katında karşılıklı iki daire vardır. Dairelerdeki üç odada bir ya da iki öğrenci kalabilir. Ayrıca katlarda içinde yatak odası, oturma odası, bağımsız banyo - tuvalet ve mutfak bulunan studyo tipi bir daire daha vardır.

Çocuklar Öğrenci Evlerinin her katında kalan öğretmenlerimizin güvencesinde, paylaşmayı, yardımlaşmayı, hoşgörüyü, kısaca birlikte yaşama sanatını burada öğrenecekler. Burada onlar, özgüveni gelişmiş yeteneklerini ortaya çıkarabilen, çağdaş bireyler olarak yetişecekler.