Marmara Koleji Öğrencileri “1.Coğrafya Çalıştayı”nda

10 Mart 2018 Cumartesi günü, Coğrafya Öğretmenimiz Ahmet YÜKSEL rehberliğinde, FMV Erenköy  Işık Lisesinde yapılan, I. Coğrafya Çalıştayına, Kolej 10-A sınıfından ÇAĞLA ÇİVAN, Kolej 10-B sınıfından Ömer Mert TELLİOĞLU ve Kolej 11-B Sınıfından Ülkem HANCAR adlı öğrencilerimiz katılarak okulumuzu başarıyla temsil etmişlerdir. Coğrafya öğretmenimiz Ahmet YÜKSEL ve öğrencilerimiz yaptıkları sunumlarla büyük beğeni toplamış, Dünyada Sürdürülebilir Tarım (Permakültür) faaliyetlerini tartışarak, çözüm önerileri sunmuşlardır. Çalıştayda; İklim Değişimi, Tohum Türleri, Sürdürülebilir Tarım ve Hayvancılık konuları konuşulmuş, Çalıştayı başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.