Marmara Eğitim Kurumları “Okulum Temiz” Belgesi Aldı

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında İstanbul Özel Marmara Eğitim Kurumları’nda hijyen şartları ve önleyici güvenlik koşullarının kriterlere uygunluk denetimleri yapılmıştır. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilileri tarafından yapılan denetim sonucunda “Okulum Temiz” belgesi yenilenmiştir.

HER GÜNÜN SONUNDA SERVİS ARAÇLARI VE TÜM ALANLAR DEZENFEKTE EDİLİYOR:

Sağlıklı ve güvenli bir ortamda öğrencilerin yüz yüze eğitim faaliyetlerini sürdürebilmesi için okulların açılış günü olan 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren İstanbul Özel Marmara Eğitim Kurumları’nda her günün sonunda tüm alanlar dahil öğrenci servisleri düzenli olarak dezenfekte edilmeye devam etmektedir.