Mezuniyet Töreni

2017 - 2018 Mezuniyet Törenimiz gerçekleşen konuşmalardan sonra en iyi derece ile mezun olan 12. ve 8. sınıf öğrencilerinin sahnede Bodrum Marmara Koleji yöneticileri tarafından ödüllendirildiler.

Törenimize katılanları müzik ile buluşturan öğrencilerimiz Bensu DUMANLI, Nehir ALTINKAYA ve Sedef BİLGİN'den sonra duygu ve düşüncelerini dile getirmesi için bu sene IB programını başarı ile bitiren Coşku KALE ve Isabelle İNAN kürsüye çıktılar.

Okul Birincimiz Nurselin ÇİL, 19. Dönem mezunları adına okul kütüğüne plaketini çakmasının ardından, tüm mezunlar adına duygu ve düşüncelerini dile getirdikten sonra "Bayrak ve Flama Devir-Teslim Töreni" gerçekleşti. Bu törende bayrağımızı ve okul flamamızı, son sınıf öğrencilerimiz Heyecan AKDOĞAN ve Tufan AKIN; on birinci sınıf öğrencilerimizden Doğay BELEN ve Ege Muzaffer TURAK’a teslim etti.

2018 Lise Mezunlarımız diplomalarını, 8. sınıf öğrencilerimiz ise sahnede geçiş belgelerini tek tek teslim aldıktan sonra 2017 - 2018 Mezuniyet Törenimizin heyecan ile beklenen keplerin havaya fırlatılması anına bu güzel günde öğrencilerimizin yanında olan tüm misafirlerimizin coşkulu alkışları eşlik ettikten sonra 2018 mezunlarımız ve 8. sınıf öğrencilerimiz her zaman olduğu gibi dileklerini beyaz balonlara bağlayıp arkadaşları ile birlikte balonlarını gökyüzüne neşe içerisinde bıraktılar.

Eğitim yaşamlarının bir üst basamağına çıkan tüm öğrencilerimizin Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ilke ve inkilaplarına bağlı, hayat boyu öğrenen, çalışkan, dürüst araştıran ve sorgulayan bireyler olmalarını diliyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.