YETER ARTIK, YAŞAMAK VE YAŞATMAK İSTİYORUZ !

Marmara Eğitim Kurumları, İstanbul Marmara Eğitim Vakfı ve T.C. Maltepe Üniversitesi kurucusu başkanlığında yürütülen projeler kapsamında; çevreye verilen zararlar konusunda duyarlılığı arttırmak, bilinç oluşturmak ve farkındalığı topluma yaymak amacıyla, "Yeter artık yaşamak ve yaşatmak istiyoruz" projesi hayata geçirilmiştir.

Bu çerçevede Psikolojik  Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak yürütmüş olduğumuz çalışmanın ilk ayağı olan seminer kısmı, "Hayvanların ruhunda oluşan yaraları nasıl iyileştiririz" başlığıyla Veteriner Terapist  Gökhan Durukan tarafından gerçekleştirildi. Ortaokul öğrencilerimiz büyük ilgi ile dinledikleri seminerde sorularını sorma fırsatı da buldular.

Konuğumuza çok teşekkür ediyor, hayvan dostlarımızın zarar görmediği bir yaşam diliyoruz.