"Şiir Her Yerde " Sergimiz

Özel Marmara Koleji ,Özel Marmara Fen Lisesi ,Özel Marmara Mesleki ve Teknik Lise 9. Sınıf öğrencilerimiz , her yıl olduğu gibi, bu yıl da  şiir sergilerini başarıyla gerçekleştirdiler. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Handan SÖZBİLEN ve Damla DESTANOĞLU rehberliğinde el emekleri ile ortaya çıkardıkları yaratıcı  çalışmaları ,  en sevdikleri şiirlerle süslediler.  Edebiyat ve şiir sevgisini özendirip yaymayı amaçlayan sergide, ünlü şairlerimizin seçkin şiirlerine yer veren öğrencilerimiz , ürünlerinde estetik kaygıyı, özgünlüğü, biçim ve içerik bütünlüğünü gözettiler. En yaratıcı üç eserin ödüllendirildiği sergimiz nisan ayı boyunca gezilebilecek.