2015
 
FİNLANDİYA AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU

MARMARA KOLEJİ  ÖĞRENCİSİ AYLA ŞENTÜRK’ÜN  FİNLANDİYA AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU BAŞARISI

Marmara Koleji 11-B sınıfı öğrencisi Ayla Şentürk,  6-8 Kasım 2015 tarihlerinde Avrupa Gençlik Parlamentosu tarafından düzenlenen  Finlandiya’nın Kuopio şehrinde gerçekleşen “Regional Sessions of Finland” isimli konferansta Medya Takımı Sorumlusu ve gazeteci olarak görev aldı.

Komitelerin yaptığı çalışmaları takip eden öğrencimiz, yazdığı çeşitli makaleler ve konferans genel başkanı Fahad Saher ile yaptığı başarılı röportajla dikkatleri üstüne çekti.

 EYP Kulübü danışman öğretmenleri Zülal Eroğlu ve Sitem Sipahi danışmalığında katıldığı 16. Avrupa Gençlik Parlamentosu Ulusal seçimlerinde prestijli bir pozisyon olan EYP (European Youth Parliament ) üyesi olmaya ve uluslararası konferanslara Türkiye delegesi olarak katılmaya hak kazanan öğrencimiz, 8-11 Ağustos 2015 tarihinde Çek Cumhuriyetinde gerçekleşen uluslararası konferansta Türkiye’yi başarı ile temsil etmişti.  Bütün bu özverili çalışmaları nedeniyle uluslararası konferanslarda daha iyi bir pozisyon olan Medya sorumluluğu görevi için seçilen öğrencimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz