Avrupa Gençlik Parlamentosu’na İki Öğrencimiz Seçildi

EYP Türkiye Seçmeleri

EYP Türkiye Seçmeleri

EYP Türkiye Seçmeleri

EYP Türkiye Seçmeleri

MARMARA KOLEJİ ÖĞRENCİLERİMİZİN AVRUPA GENÇLİK PARLEMENTOSU
(EYP) TÜRKİYE TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİNDEKİ BÜYÜK BAŞARISI

Avrupa Gençlik Parlamentosu’na İki Öğrencimiz Seçildi
Öğrencilerimiz  14.Avrupa Gençlik Parlementosu’na 120 katılımcı arasından seçilerek EYP delegasyon üyesi oldu

  8-11 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da düzenlenen (14th National Selection Conference Of Eyp Turkey) Avrupa Gençlik Parlamentosu 14. Ulusal Seçim Konferansı EYP Kulübü Danışmanları Tarih öğretmeni Zülal Eroğlu ve İngilizce öğretmeni Aslı Kaşdarma rehberliğinde hazırlanan öğrencilerimizden Zeynep Karasar ve Cem Candan 120 katılımcı arasından seçilerek Uluslararası Avrupa Gençlik Konfreransı Türkiye delegasyon üyesi oldu.

 Avrupa Gençlik Konferansı'nda Türkiye'yi temsil edecek delegelerin seçimi amacıyla düzenlenen konferansta Jüri tarafından  İngilizce dil yeterliliği, genel motivasyon, bilgi düzeyi, liderlik vasıfları, aktif katılım ve takım çalışması uyumluluğu  kriterleri ile değerlendirilme yapıldı. Okulumuz öğrencilerinin etkin katılımlarının olduğu  yoğun programı üstün başarı göstererek tamamlayan Zeynep Didar  Karasar ve Cem Alfred Candan 20-24 Şubat 2014 tarihinde Ankara'da yapılacak 2nd International Ankara Youth Forum - 2. Uluslararası Ankara Gençlik Forumu'na Türkiye delegasyonu üyesi olarak katılacaklar.
Avrupa Gençlik Parlamentosu Derneği Yönetim Kurulu başkanı Cem Horasan bir mesaj göndererek öğretmenleri  katılımcıları ve başarılı öğrencileri kutladı.Özel Marmara Koleji Akademik koordinatörü Nur İçbak Şahin  EYP danışman öğretmenleri ,katılımcı öğrencileri tebrik ederek delege olarak  seçilen öğrencilerimize onur belgesi verdi. 20-24 Şubat 2014 tarihinde Ankara'da yapılacak 2nd International Ankara Youth Forum - 2. Uluslararası Ankara Gençlik Forumu'na Türkiye delegasyonu üyesi olarak katılacak olan EYP kulübü öğrencisi 11-B sınıfından Zeynep Karasar ve  ve 11-IB programı öğrencisi Cem Alfred Candan’nın uluslararası görevlerinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.