DESTINATION IMAGINATION Yarışması

MARMARA KOLEJİ  DI-2014 ‘TE

Bu yıl, Uluslararası bir yarışma olan Destination Imagination yarışmasının İstanbul elemelerine 15-16 Şubat 2014 tarihlerinde Robert Koleji ev sahipliği yaptı .Okulumuz yarışmaya Biyoloji öğretmeni Aslı Didem Demircan, Matematik öğretmenleri Kerime Seda Birinci ve  Gonca Canyurt’un rehberliğinde 5 takım ile katıldı.

İstanbul elemelerinde Kolej 10-A sınıfından Rutkay Yıldırım, Arda Baran, Mert Günyel, Mert Urcan, Sezai Kaan Ünal, Berke Tuğkan Karaağaç, Rıdvan Batuhan Arkan isimli öğrencilerimizden  oluşan “Carpe Diem” grubu ve Eylül Irmak Ceylan, Sena Hazal Cebir, Naime Önal, Melisa Ulufi, Ecem Nur Okur , Irmak Kılıç isimli öğrencilerimizden oluşan “Dum Spiro, Spero” grubu okullarını iyi bir şekilde temsil ettiler.

11 A sınıfından Ayça Aner, Ece Tezsezen, Aleyna Güven, Kadir Kaan Özdemir, Kaan Dönmez, Tarık Alp Sarı ve Ramazan Mengi isimli öğrencilerimizden oluşan “Imagiratorium” isimli  takımız kendi kategorilerinde 3.cülük,  Fen Lisesi 10-A sınıfından Sena Borbor, Almira Mahmutçebi, Ahmet Eray İnanır, Melike Asena Yıldırım, Ali Erkmen Nazlıer, Gürsel Yaren Yeşilbaş ve Bilge Naz Gülsoy isimli öğrencilerimizden oluşan  “Nil Desperandum” takımımız katıldıkları kategoride 3.cülük ödülü aldılar.

11 A sınıfından Damra Korkut, Kaan Ayduvar, Murat Üner, Fatma Hilal Demirci, Aybüke Göler, Ezgi Oral ve Eren Özler isimli öğrencilerimizden oluşan “Chord” takımımız İstanbul elemelerinde birincilik ödülü alarak 22-23 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Türkiye finallerine katıldılar. 21 takım arasından dördüncü , anlık yarışmada ikinci oldular.

Öğrencilerimizi tebrik eder. Başarılarının devamını dileriz.