Marmara Koleji Selanik MUN Konferansı'nda

Özel Marmara Koleji öğrencileri Betül Sıtkı, Ezgi Polat, Ilgın Uçar, Arda Baran ve Burcu Köksal, öğretmenleri Sedat Toy ve Ebru Pehlivan Karataş eşliğinde 12-15 Mart tarihleri arasında Selanik’te Özel Aristotelio College’in ev sahipliğinde düzenlenen MUN konferansına katıldı. ARMABEY projesi kapsamında gerçekleştirilen ve amacı Yunanistan ile Türkiye arasında eğitim, kültür işbirliğini içeren MUN Konferansı'na 33 okul katıldı. .  Özel Marmara Koleji öğrencileri konferansta Macaristan’ı başarıyla temsil ettiler. Beş farklı komitede görev alan öğrencilerimiz verilen konulara ilişkin ön çalışma ve hazırlıklar yaparak komitelerde dünya sorunlarına çözüm önerileri getirdiler.  Betül Sıtkı getirdiği çözümler ve mücadeleci davranışıyla kendi komitesinde “En İyi Konuşmacı Delege” sertifikasını kazandı.