Mek Öğrencileri Uzay Yolculuğundaydı

MEK ÖĞRENCİLERİ UZAY YOLCULUĞUNDAYDI

Marmara Eğitim Kurumları 5. sınıf öğrencileri, Fen Bölümü’nün düzenlediği Uzay Kampı Türkiye programı ile uzaya yolculuk yaptı. Katılımcı öğrencilerimiz uzayda yaşama ve çalışma hissini tecrübe etti.

Öğrencilerimiz uzayla ilgili interaktif simülatorlerin kullanıldığı dinamik ve eğlenceli bir ortamda; iletişim, takım çalışması ve liderlik alanlarında eğitim aldılar. Aldıkları eğitimin takım halinde çalışmalarını, özgüven ve sorumluluk duygularını arttırdığı gözlemlendi.

Uzay Kampı Türkiye programı dahilinde, öğrencilerin Fen Bilimleri konularına ilgileri çekilerek, interaktif eğitimlerle bireysel gelişimlerine katkıda bulunulmuş oldu.

Bir uzay ve bilim merkezi olan Uzay Kampı Türkiye, gençleri bilim, matematik ve teknoloji alanında kariyer yapmaları için motive etmeye odaklanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından da tanınan ve bilimsel eğitim veren Uzay Kampı Türkiye, Merkezi Hunstville Alabama’da bulunan Amerika Uzay Bilimleri Sergi Komisyonu Lisansına sahiptir ve ayrıca Türkiye Kamplar Derneği üyesidir.

Uzay Kampı Türkiye'nin üye olduğu diğer organizasyonlar:

NESA- Yakındoğu ve Güney Asya Okullar Konseyi
CEESA- Orta ve Doğu Avrupa Okullar Birliği
ECIS- Uluslararası Okullar Avrupa Konseyi
EARCOS- Denizaşırı Okullar Doğu Asya Bölgesel Konseyi

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.