Öğretmenlerimiz Hizmet içi Seminerine Katıldılar

Özel Marmara Anaokulu, İlköğretim Okulu ve Marmara Koleji öğretmenlerine 22 Şubat 2014 Cumartesi günü Hasan Ali Yücel Salonu'nda Maltepe Üniversitesi öğretim üyeleri Yrd.Doç.Dr.Özge UĞURLU ve Öğrt.Gör.Elif SUNGUR tarafından 'Kurum Kimliği, Aidiyet (Ait Olma) Duygusu, İç-Dış Müşteri Memnuniyeti' konulu bir seminer verildi.Kariyerin varoluştaki önemi, liderlik.ekip çalışmasının önemi, kurum içindeki olumlu sinerjinin çalışanlara katkısı,stresin bireyin çalışma yaşamına etkisi gibi konuların paylaşıldığı seminer özellikle mesleki kariyerine yeni başlayan kurum çalışanları için son derece verimli geçti.

Özel Marmara Koleji Şiir Sergisi Özel Marmara Koleji Şiir Sergisi Özel Marmara Koleji Şiir Sergisi

Özel Marmara Koleji Şiir Sergisi