Yaratıcı, Aktif, Eğlenceli: Emre Zengin

Özel Marmara Anadolu Meslek Lisesi’nden 2001 yılında mezun olduktan sonra reklam sektöründe sahibi olduğu Zengin Medya ile birbirinden güzel işlere imza atan Emre Zengin, artık şirketinde okulunun öğrencilerine staj şansı veriyor. Stajyerliğini Zengin Medya’da yapan Meslek Lisesi 12. sınıf öğrencisi Gamze Etyemez aracılığıyla da Okulum Marmara sayfalarından gençlere seslendi.  

Günümüzün sektörü bugün nasıl internetse, bizim iş alanımızı tercih ettiğimiz dönemde de reklamcılıktı. Mesleğimi belirlemede bu neden etkili oldu. Düşünce anlamında bakacak olursak; yaratıcılık ve üretmek her zaman ilgimi çekmişti ve ben bunu reklamcılıkta buldum. Her ne kadar ülkemizde reklamcılık belli duvarlar ve sınırlar içerisinde kalmış olsa da ben bu sektörde çalışmaktan memnunum. Çünkü her zaman pozitif enerjiye ve yöneticiyi yönetme olanağına sahip oluyorsunuz. Hayat standardınız yüksek ve toplum içinde saygın oluyorsunuz.

Marmara Koleji’nin bana katkısı, şüphesiz mesleğimin önemini çok erken yaşta bana öğretmesi olmuştur. Bugün bu yaşımda yaptığım projeler kurduğum setlerin tamamını daha lise yıllarımda bile aynı özende hazırlamam, ekip çalışması ve proje düzeninin tamamını, hocalarıma ve okuluma borçluyum.

Yeni öğrencilerimizin hepsinin bu yolda ilerlemesini ve Marmara Koleji’nden alacakları bilgilerin ileride tek tek karşılarına çıkacaklarını bilmelerini isterim. Bugün kendimi hala Marmara ailesinin bir üyesi olarak görmeme sebep, okulumuzun eğitim kalitesi ve öğrencilerine gösterdiği ilgi ve alakadır.

 

 

 

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.