19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkulu Bir Tören ile Şölen Havasında Kutlandı.

‘’Gençler, Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültür ile, insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız.
Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz.’’diyen Atatürk’ün gençlere armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, Marmaralı gençler tarafından büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin kuruluşunun ilk yıllarında Mustafa Kemal Atatürk’ün spora ve gençliğe verdiği önemi ve katkılarının yer aldığı sunumdan sonra,74 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen muhteşem dans gösterileri öğretmen, veli ve öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle karşılandı. Tüm katılımcıların eşlik ettiği Gençlik Marşı ile kutlama ve anma töreni coşkuyla son buldu.