ATAMIZI BÜYÜK BİR ÖZLEM VE MİNNETLE ANDIK

10 Kasım 2015 Salı günü, Hasan Ali Yücel konferans salonunda, Atamızın ebediyete intikal edişinin 77. yıldönümünü, Özel Marmara Koleji Lise ve İlköğretim öğrenci, öğretmen ile velilerinin katıldığı etkileyici bir törende, saygı, minnet ve özlemle andık.

 Saat 09.05’te başlayan saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayıp İlköğretim öğrencilerinin korosuyla devam eden programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türk dili ve Edebiyatı öğretmeni Selcan Çelik yaptı. Sanal olarak Anıtkabir ziyareti içeren bir sunumun ardından Çankaya Köşkü’nün tarihçesini içeren sunumlar ilgiyle izlendi. Öğrencilerimiz, “Atatürk’ün en sevinçli ânı”nın, tüm mal varlığını Türk milletine bağışladığı an olan anekdotu aktarmasıyla program devam etti. Son olarak Atatürk’ün sanata olan ilgisine vurgu yapmak amacıyla,12.sınıf öğrencimiz kısa bir bale gösterisi sergiledi. Ayrıca Tomurcuk Vakfı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi üyeleri 10 Kasım Atatürk’ü anma programına destek

vermek amacıyla okulumuzdaydılar. Kendilerine katılımlarından ve gösterilerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz ve Marmara Eğitim Kurumları olarak Atamızı bir kez daha saygı ve özlemle anıyoruz.

Veli Mektupları

Siz Değerli Velilerimizden gelen görüş ve yorumları okumak için lütfen tıklayınız.