Geleneksel Cemal Yirmibeş Voleybol Turnuvası Sekiz Takımın Katılımı İle Gerçekleşti.

14. sünü gerçekleştirdiğimiz  voleybol turnuvası Özel Üsküdar Amerikan Lisesi, Özel Darüşşafaka Lisesi, ECA Elgin Kan Anadolu Lisesi, Atilla Uras Anadolu Lisesi Handan Hayrettin Yelkikanat Endüstri Meslek Lisesi ve Özel Marmara Kolejinin  katılımı ile gerçekleşti.Dereceye  giren takımlar  törenle  kupalarını aldılar.Adına turnuva düzenlediğimiz  on yedi  yıl önce kaybettiğimiz voleybolcu öğrencimiz merhum Cemal Yirmibeş'in anne ve  babası da  turnuva boyunca bizimle birlikte idiler. Sayın Mine Yirmibeş ve Sayın Tahir Yirmibeş  Okul Müdürümüz Sayın Mehmet Alkan tarafından kendilerine plaket verilirken duygulu anlar yaşadılar.

Bütün  sporcuları kutlayıp başarılar  dileyerek tören sona erdi.

Genç kızlarda

1.Özel Marmara koleji