ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Öğretmenler Günü, Marmara Eğitim Kurumları idareci, öğretmen, öğrencileri ve velilerinin katılımıyla bir bayram havasında kutlandı.

Özel Marmara Eğitim Kurumları öğrencileri tarafından 24 Kasım Salı günü, Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda Öğretmenler Günü etkinliği düzenlendi. Başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizin de anıldığı etkinlikte öğrenciler, şiirler okuyup, şarkılar söylediler. Bilindiği üzere 24 Kasım 1928 tarihi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Millet Mektepleri'nin Başöğretmenliği"ni kabul ettiği gündür ve 1981 yılından bu yana Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.