ÖZEL MARMARA KOLEJİ DESTINATION IMAGINATION

Özel Marmara Koleji öğrencilerinden 10A sınıfından Didem Erben, Cansu İpek, Erkan Karaman, Melissa Candan, Bora Urçar, Ceren Erdoğdu ve  Murathan Bayrak, Biyoloji öğretmeni Aslı Didem Demircan’ın rehberliğinde 28 Şubat -1 Mart 2015 tarihlerinde Destination Imagination İstanbul elemelerine katılmıştır.Takımımız,gençlerin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik uygulamalarının yanı sıra doğaçlama, tiyatro becerileri, yazı, proje yönetimi, yenilikçilik, takım çalışması ve topluma hizmet alanlarında çalışmalar yapmasını sağlayan yedi ucu açık görevden biri olan CHALLENGE C: FINE ARTS  görevinde Istanbul elemelerinde 3.cülük ödülü kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.