TUTKUMUZDUR VOLEYBOL

Okulumuz Kız Voleybol takımı,Maltepe ilçesinde düzenlenen Gençler Voleybol Müsabakalarında,2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının Maltepe İlçe 2.’si olmuştur.27 Şubat tarihlerinde düzenlenen Geleneksel Cemal Yirmibeş Voleybol turnuvasını Birincilik ile tamamladıktan sonra,İlçe müsabakalarında Rezzan Has Anadolu Lisesi (2-0),  Kadir Has Anadolu Lisesi (2-0),Atilla Uras Anadolu Lisesi’ni (2-0)  mağlup etti.Finalde Hasan Şadoğlu Anadolu Lisesi ile mücadele eden takımımız 2.’lik kupasını okulumuz Marmara Koleji’ne kazandırmıştır.Takımın Beden Eğitimi öğretmeni ve aynı zamanda antrenörü Bahar Bora; takımı ile gurur duyduğunu belirterek takımını tebrik etti.