Fransızca Şiir Okuma Yarışmasındaki Başarımız

20 Şubat 2019 tarihinde  FMV Özel Ayazağa Işık Lisesinde gerçekleşen Fransızca Müzik Eşliğinde Şiir Okuma Yarışması’nda (RAP) öğrencimiz Nilsu BALCI performansı ile üçüncülüğe layık görüldü.

İstanbul'dan 14 okulun katıldığı yarışmada 9. sınıf öğrencimiz Defne ATLI, Paul Verlaine’ın  "Il pleure dans mon coeur" ; 10.sınıf öğrencimiz Nilsu BALCI, Paul Verlaine’ın "Chanson d’automne" şiirlerini gitar ve ukulele eşliğinde seslendirerek okulumuzu başarıyla temsil ettiler. Değerlendirmeler, Fransızca İçin İşbirliği Ataşesi Yardımcısı Boğaziçi Üniversitesi Fransızca Bölümü araştırma görevlileri ve birinci dili Fransızca olan okulların Fransız eğitimcilerinden oluşan 5 kişilik bir jüri tarafından yapılmıştır.