2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA COŞKULU VE UMUTLU BİR BAŞLANGIŞ…

“Okul genç beyinlere; insanlığa hürmeti, millet ve memleket sevgisini, şerefi, bağımsızlığı öğretir. Bağımsızlık tehlikeye düştüğü zaman onu kurtarmak için takip edilecek en uygun, en güvenli yolu öğretir. Memleket ve milleti kurtarmaya çalışanların aynı zamanda mesleklerinde birer namuslu uzman ve birer bilgin olmaları lazımdır. Bunu sağlayan okuldur.”

Atamızın sözünde belirttiği okul misyonunu, her zaman kendine kılavuz alan Marmara Eğitim Kurumları, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılına coşkulu bir törenle merhaba dedi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından, okul müdürlerinin konuşmalarıyla devam eden törende Prof.Dr. Ayla Oktay’ın “İlk Ders” konuşması ve Lise Orkestramızın performansları ilgiyle dinlendi. Çeşitli dallarda ulusal ve uluslar arası alanlarda önemli başarılar elde eden öğrencilerimize verilen plaketlerin ardından törenimiz; çağdaş bilgiler, aydınlık fikirler ve yeni dostluklarla doldurulacağına inandığımız, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılının mutluluk ve başarı getirmesi dilekleriyle sona erdi.