Bodrum’da “ELT Conference”

İngilizce öğretmenlerine yönelik olarak uzman eğitimciler tarafından İstanbul Maltepe Üniversitesi ve Bodrum Marmara Koleji işbirliği ile düzenlenen “ELT Conference” 3 Mayıs 2014 Cumartesi günü Bodrum Marmara Koleji bünyesindeki Halikarnasos Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

21.yy eğitim ve öğretiminde kullanılan metotlar ile ilgili üç bölümden oluşan konferansta, Grant Kempton “Öğrencileri Elinizden Geldiğince Özgür Bırakın”, Yasemin Gül Bayraktar “Anaokul Öğretmenleri Öğrencilerine Yönelik Nasıl Bir Yol İzlemeli ve Nasıl Yaklaşmalı”, James Green “İlkçağ Araç- Gereçleri Uzay Teknolojisiyle Yarışıyor mu?”,  Steven Ogden  “İletişimci Dilini Öğretmek”, Elena Bolel  “Otantik Materyaller; İyi Görev-Kötü Görev”, Paul Johnson “Öğretmen Motivasyonu”, Steven Ogden “Ders Planlaması ve Etkili Planlama için Stratejiler” ve Charlotte Rance da Yasemin Gül Bayraktar, Gökçe Güler, Handan Baba, Tuğba Tufan, Burak Demirkazık ve Ryan Noakes'la gerçekleştirdiği “Bağımsız Öğrenenleri Motive Etmek" konulu seminerler verdiler.