Bodrum Marmara Koleji Geleneksel Türk Günü Şenlikleri

Bodrum Marmara Koleji'nin üç yıl önce başlattığı Geleneksel Türk Günü Bahar Şenlikleri bu yıl da 9 Mayıs Cuma günü çeşitli etkinliklerle okul bahçesinde kutlandı. Öğrencilerin Türk kültürü, Türk tarihi, Türk coğrafyası konularında araştırmaları, bilgilenmeleri, öğrenme ve öğretme yetilerini geliştirmeleri ve milli değerlerine sahip çıkmaları amacıyla gerçekleştirilen Geleneksel Türk Günü Şenliği'nde Bodrum Marmara Koleji kırmızı beyaza bürünmektedir. Öğrencilerin kendi kurduklar stantlarda ziyaretçilere çeşitli yöreleri her yönüyle sundukları bu şenlik hem eğitici hem de eğlendirici özelliğiyle dikkat çekmektedir.