Çırağan Sarayı’nda Muhteşem Mezuniyet

21. yüzyılın okulu olan Marmara Koleji, 2013-2014 eğitim öğretim yılında çağdaş dünya normlarında özelliklerle eğittiği öğrencilerinin mezuniyetini, 23 Haziran'da Çırağan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir balo ile kutladı. Hem İstanbul hem de Bodrum'da yerleşkesi bulunan Marmara Koleji'nin Çırağan Sarayı'ndaki Mezuniyet Balo'suna bu yıl ilk kez Bodrum Marmara Koleji öğrencileri de katılarak İstanbul Marmara Koleji öğrencileriyle birlikte balonun keyfini yaşadılar. Bütün bir sene boyunca LYS’ye hazırlanan öğrenciler Çırağan Sarayı'nın eşsiz atmosferinde bol bol fotoğraf çektirdiler. Muhteşem saray mutfağından lezzetlerle başlayan gecenin ilerleyen saatlerinde, öğretmenleri ve arkadaşlarıyla dans eden öğrencilerin coşkusu görülmeye değerdi.

Gecenin sonunda okunan Marmara Eğitim Kurumları Kurucusu Hüseyin Şimşek’in kutlama mesajının ardından mezuniyet pastasını kesen mezunlar Marmara Koleji gibi bir okuldan mezun olmanın bir ayrıcalık olduğunu ve bu özel günün hayatları boyunca unutamayacakları en güzel anılardan biri olduğunu dile getirdiler.