Geçici fotoğraf stüdyosu

‘’Geçici fotoğraf stüdyosu’’

Atölye çalışmasındaydı. Okulumuz 11 IB sınıfı öğrencileri 16 aralık günü salt galata’ da Gözde Türkkan tarafından düzenlenen geçici fotoğraf stüdyosu adlı atölye çalışmasına katıldılar. Salt yorumlama tarafından lise öğrencileri için hazırlanan atölyede, sahaf ve bit pazarından oluşturulan 1940’lı yıllara ait görüntü arşivi ile klasik resim sanatından eserlerin fotoğrafik uyarlamaları aracılığıyla portre fotoğrafçılığı tekniklerini incelediler.Necef Zaloğlu danışmanlığında gerçekleştirilen etkinlikte fotoğraf analizi yapabilme, tartışma, sorun çözme ve yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesine yönelik çalışmaları uygulamalı gören öğrencilerimiz ; eğlenceli zaman da geçirdiler.