Öğrencimiz Beyza Karadağ’ın Assist Başarısı

Özel Marmara Fen Lisesi 10-A sınıfı öğrencimiz Beyza Karadağ, “Asist” programı ile 2017-2018 eğitim ve öğretim yılını Amerika’da okumaya hak kazandı. Beyza Karadağ duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Ben bu sene başında, gelecek seneyi Amerika’da okuyabilmek için ASSİST programına başvurdum. Bir seri yazılı ve sözlü sınava tâbi tutulduğum heyecanlı, uzun ve zorlu bir süreç sonunda Türkiye’den Amerika’ya gidebilmeye hak kazanan dört öğrenciden biri olmayı başardım. Bu programda, sadece akademik olarak başarılı olup olmadığınıza bakılmıyor. Aynı zamanda yaptığınız sanat ve spor etkinlikleri ve farklı ilgi alanlarınız seçimlerde rol oynuyor. Kültürel olarak ülkenizi iyi temsil etmeniz ve aynı okul misyonumuzdaki gibi ‘küresel bakış açısına sahip’ bir birey olabilmeniz önemli. Bu programa kabul edildiğim için çok mutlu ve gururluyum. Öncelikle bana böyle bir imkân sağladığı için okuluma ve bana her zaman destek olan öğretmenlerime ve aileme çok teşekkür ediyorum.” Bizler de Marmara Ailesi olarak kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.