“NOTAYA KANAT ÇIRPAN ŞİİRLER” TEMALI ŞİİR DİNLETİMİZ

Bu yılki bestelenmiş şiirlerden oluşan şiir dinletimiz, 27. 02. 2020 günü sergilendi. Şiir dinletisi mini bir skeçle başladı. Türk Dili ve Edebiyatı dersi sınavına hazırlanmakta olan Marmara Koleji ve Marmara Fen Lisesi öğrencileri, çalışmayı ve öğrenmeyi eğlenceye dönüştüren, hayatı sorgulayan bir anlayışla şiirlerini seslendirdiler.

Geçmişten günümüze yerli ve yabancı şairlerin kaleme aldığı ve bestecilerin notaya dönüştürdüğü, günlük hayatımızda mırıldandığımız; ancak kaynağını bilmediğimiz ve farkına varmadığımız şairlerin eserlerine dikkat çekmek amacı güden şiir dinletimiz büyük beğeni topladı.

Marmara Koleji, Marmara Fen Lisesi ve Marmara Mesleki Teknik Lisesi öğrencilerinden oluşan 33 öğrencinin seslendirdiği ve 40 farklı bestelenen şiirin sergilendiği dinletimiz, başarıyla tamamlandı.